Outplacement

Mijn passie is om mensen bewust te maken van hun eigen talenten en hoe ze dit kunnen inzetten ten bate van zichzelf en hun mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Ontspanning en genieten zijn daarbij een belangrijke bron van hulp omdat je dan het meest krachtig bent en je hier zelf invloed op kunt hebben.

Mijn werkwijze als outplacement adviseur kenmerkt zich door betrokkenheid, een scherp observatievermogen, no-nonsense aanpak en humor. Ik ben sensitief en werken vanuit het ‘hier-en-nu’ op basis van gelijkwaardigheid is voor mij het uitgangspunt.

Ik heb een achtergrond als performance coach, learning & development specialist en mobiliteitsadviseur. Met mijn kennis en ervaring ben ik in staat om mensen met praktisch toepasbare tips en inzichten advies te kunnen geven. Wanneer mensen zich zich bewust worden van hun mogelijkheden en de passie (her)ontdekken krijg ik daar energie van.

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen of ben je benieuwd hoe een Outplacement traject voor jou eruit kan zien, neem dan contact met me op.

Het outplacementtraject zal met samenwerkingspartner Werkcontact outplacement & reïntegratie naar aanleiding van jouw persoonlijke behoefte worden opgesteld.